آتنا گروپ ملاقات با «دنا جوانان» و «تارا V۴» در نمایشگاه قطعات - آتنا گروپ

شرکت طراحی مهندسی و تامین قطعات ایران‌خودرو ‌و زنجیره تامین این گروه صنعتی، در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی قطعات و مجموعه‌های خودرو تهران حضور فعالی دارند.

ساپکو به همراه ۱۲۳ سازنده زنجیره تامین گروه صنعتی ایران‌خودرو، با هدف معرفی توانمندی‌ها و ظرفیت‌ها در تامین و تولید قطعات و لوازم خودرو و ارائه برنامه‌های خودکفایی و بهبود تصویر شبکه تامین از طریق تعامل با ذی‌نفعان، مخاطبان و مشتریان در نمایشگاه هجدهم قطعات تهران حضور یافته است.

در این نمایشگاه که از ۲۲مردادماه آغاز شده و تا ۲۵مردادماه در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی تهران برپاست، ساپکو و سازندگان زنجیره تامین ایران‌خودرو در فضایی به مساحت نزدیک به ۶۳۰۰مترمربع و مشتمل بر ۱۲۳ غرفه در سالن‌های ۴۰، ۴۱ و ۴۴ با رویکرد اعلام برنامه خودکفایی و نیازمندی‌ها در زمینه تامین قطعات و توسعه و تعمیق ساخت داخل، به معرفی توانمندی‌ها و دستاوردهای خود در تولید و تامین به‌روزترین فناوری‌ها و مجموعه‌های وابسته به خودرو می‌پردازند.

علاوه‌بر این، ساپکو در دومین روز از نمایشگاه؛ برنامه‌های آموزشی متنوعی مانند سمینار آموزشی هوش مصنوعی، سمینار آموزشی تحول دیجیتال در صنعت‌خودرو و کارگاه ارائه سطح بلوغ دیجیتال زنجیره‌تامین را برای ارتقای سطح دانش سازندگان در سالن همایش خلیج‌فارس به اجرا درآورد.

یکی از جذابیت‌های غرفه ساپکو برای عموم، حضور دو محصول جدید ایران‌خودرو یعنی دنا جوانان و تارا V۴ است. بدین‌ترتیب بازدیدکنندگان نمایشگاه بین‌المللی قطعات، ‌لوازم و مجموعه‌های خودرو می‌توانند از نزدیک با ویژگی‌ها و پتانسیل‌های این محصولات آشنا شوند.

«تارا V۴»؛ لوکس، ایمن، مجهز

تارا V۴ که پیشتر از آن با نام تارای سال هم یاد شده بود، شاهد تغییراتی نسبت به نسخه پایه خودرو تارا (واریانت V۲) بوده است. این خودرو دارای درِ صندوق عقب برقی با قابلیت باز شدن با حرکت پا زیر سپر یعنی همان سنسور پا یا Kick Sensor، گرم‌کن صندلی‌های جلو، اضافه‌شدن قابلیت حرکت به سمت جلو و عقب برقی به صندلی راننده، دوربین دنده‌عقب با خطوط راهنمای داینامیک، چراغ برای آفتابگیر راننده، چراغ داخل محفظه داشبورد و چراغ خوشامدگویی زیر درهای جلو است که به محض باز شدن درهای جلو با روشن کردن فضای روی زمین به‌نوعی به سرنشین و راننده خوشامدگویی می‌کند.

تارا V۴ دارای آینه الکترومیک بوده و دستگیره سقفی تاشو هم برای سرنشین جلو سمت راست به این خودرو اضافه شده است.

کلیدهای شیشه بالابرها نیز در تارای سال از کنسول میانی به رودری‌ها منتقل شده‌اند و به این ترتیب طرح کنسول میانی و رودری‌ها در این خودرو تغییر کرده و حذف کلیدهای شیشه بالابر از کنسول میانی باعث شده است تا ایران‌خودرو بتواند در این قسمت یک موبایل‌باکس برای تارا V۴ طراحی کند. البته ایران‌خودرو برای توسعه تارای سال به تغییرات سطحی بسنده نکرده و برای این‌که کابین فضایی متفاوت‌تر داشته باشد، پارچه سقف و دیزاین کنسول سقفی و کلیدهای کنترلی سانروف را در تارا V۴ تغییر داده و جاعینکی را هم به این خودرو اضافه کرده است.

همچنین با هدف راحتی بیش‌تر سرنشینان در ردیف عقب، پشتی صندلی‌ها تغییر کرده و یک زیرآرنجی با دوجالیوانی به‌صورت تاشو در پشتی صندلی ردیف دوم تعبیه شده است.

در نهایت هم دو توییتر برای بهبود کیفیت سیستم صوتی در پشت قاب آینه‌های جانبی به تارا V۴ اضافه شده است. علاوه بر این، به‌منظور تفاوت استایل ظاهری تارای سال با تارا اتوماتیک و براساس خواست و نظرات مشتریان، گرافیک چراغ‌های عقب در تارا سال تغییر کرده که زیباتر و متفاوت از گذشته شده است.

تارا V۴ با دارا بودن تجهیزات ایمنی و رفاهی مانند چهار کیسه ایمنی هوا، سیستم ترمز ضد قفل، توزیع الکترونیکی نیروی ترمز و سیستم کنترل پایداری الکترونیکی، سیستم ضد سرقت، سنسور دنده عقب، سیستم پایش فشار باد تایرها، کروزکنترل، سنسور نور و باران، سیستم ورود بدون کلید و استارت دکمه‌ای، ایزوفیکس، فرمان برقی با کلیدهای کنترلی، شیشه بالابرهای برقی، آیینه‌های جانبی برقی، سیستم تهویه دستی با تنظیم دریچه‌ها به‌صورت الکترونیکی، دوربین دنده عقب داینامیک، آیینه میانی الکتروکرومیک، نمایشگر مالتی‌مدیای هفت‌اینچی با ورودی USB، بلوتوث و قابلیت نمایش اطلاعات تلفن همراه، آیینه‌های جانبی تاشو برقی، سانروف برقی، صندلی راننده با قابلیت تنظیم به‌صورت برقی، صندلی سرنشین با قابلیت تنظیم در دو جهت به‌صورت برقی و دو جهت دستی، گرم‌کن صندلی‌های جلو، چراغ خوشامدگویی و سنسور پا برای باز شدن صندوق عقب لوکس‌ترین سدان تولید داخل محسوب شده و مناسب مشتریان لوکس‌پسند است.

«دنا جوانان»؛ قدرتمند با استانداردهای ۸۵گانه

دنا جوانان نیز که در این نمایشگاه در معرض بازدید عموم قرار گرفته، نسخه‌ای از دناپلاس توربوشارژ با موتور EF۷P توربو (TCP) است که ضمن بهره‌گیری از موتور قدرتمندتر با ۱۶۱ اسب بخار قدرت و ۲۴۰ نیوتن‌متر گشتاور، برای اولین‌بار از پلت‌فرم برق‌والکترونیک بومی ایران‌خودرو بهره گرفته است.

دنا جوانان با قوای محرکه به‌روزتر و مصرف سوخت یک‌لیتر کمتر و مجهز به سامانه برق و الکترونیک متعلق به گروه صنعتی ایران‌خودرو به تولید انبوه رسیده است.

یکی از مزایای سامانه برق و الکترونیک ایران‌خودرو در تک‌نود بودن است که تمامی کارکردها توسط یک نود صورت می‌گیرد و سرعت پردازش توسط این سامانه نسبت به سامانه‌های پیشین بالاتر، به‌روزتر و کارآمدتر است، به‌گونه‌ای که به‌راحتی می‌توان امکانات جدیدی را برای محصولات تعریف و اجرا کرد.

همان‌طور که اشاره شد، دنا جوانان در مقایسه با دنا پلاس توربوشارژ اتوماتیک، به‌جز تغییر پیشرانه و نصب پیشرانه قدرتمندتر (که ۱۳اسب‌بخار قدرت و ۲۵نیوتون‌متر گشتاور بیشتری تولید می‌کند)، مصرف پایین‌تری نسبت به نسخه توربوشارژ دارد و آلایندگی آن نیز کمتر شده است.

دنا جوانان همچنان از گیربکس شش‌سرعته اتوماتیک نسل جدید بهره می‌برد که با هدف بهبود انتقال قدرت و هماهنگی بهتر با موتور TCP بهینه‌سازی شده است.

از دیگر تغییرات دنا جوانان نسبت به دنا پلاس توربوشارژ اتوماتیک می‌توان به اضافه‌شدن سیستم ورود بدون کلید، استارت دکمه‌ای، سنسور نور، سنسور باران، سیستم پایش فشار باد تایرها و نشانگر تعویض دنده GSI اشاره کرد که برخی از این تغییرات با هدف عبور از استانداردهای ۸۵گانه در محصول دنا جوانان اجرا شده‌اند.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 100 views بار دسته بندی : اخبار خودرو تاريخ : 16 آگوست 2023 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.